Test av liten rosa wand – min nya reskompis

Jag trodde inte att den här lilla wanden kunde vibrera särskilt hårt men ack så fel jag hade!
När jag trodde att maxläget var på så kunde jag öka ytterligare ett steg och det är ju rena drömmen.
Förutom hastigheten så har den 11 olika vibrationsmönster och inte nog med det så är den dessutom vattentät och kan användas i duschen/badet. Underbart!

 

Fler Magic Wands

- 43%
- 10%
- 14%
- 15%
- 34%
- 20%
- 20%

Wanden är uppladdningsbar och det är verkligen något jag gillar. Då slipper jag leta igenom hela lägenheten efter batterier när jag glömt att jag kört slut på dem sist. De flesta har kanske koll på sånt men det har inte jag hehe.
Du laddar den enkelt i datorn med usb-sladden som medföljer.

Den här är perfekt att ta med sig på resan då den är liten och lätt. Varje gång jag reser så struntar jag oftast i att ta med mig en leksak för jag får aldrig plats med det i väskan men den här har en given plats hädanefter.

Den här kan jag ta med mig överallt.

Du hittar den här för endast 299kr! >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.