Test av buttplug i glas

Idag finns det många olika leksaker som är avsedda för att användas där bak, för både nybörjare och de mer rutinerade.

Den här stilrena buttpluggen tror jag funkar utmärkt om en är ny eller precis börjat utforska lite.

Den är inte så bred och den är lätt att föra in. Något lång kanske men eftersom bredden är nästan densamma från början till slut så tycker jag ändå att den lämpar sig bra för dem som är lite mer nya på detta.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen – det är viktigt att använda glidmedel.
Jag föredrar silikonbaserat glidmedel till leksaker som är gjorda i glas.

Glas har nog blivit mitt favoritmaterial på sexleksaker.

Det är inte bara extremt snyggt utan väldigt skönt också eftersom en kan leka med olika temperaturer genom att lägga det antingen i varmt eller kallt vatten. Dessutom fastnar det inte ludd eller annat smuts så lätt och det är enkelt att rengöra.
En kan till och med diska sina sexleksaker i glas i diskmaskinen!

Visst är den fin?

Den här buttpluggen tycker jag används bäst till onani i kombination med klitorisstimulans.

En buttplug tycker jag förstärker orgasmen och bara känslan av att bära en gör mig upphetsad.

Ett minus är att bottenplattan är liten. Jag tycker om när den är lite större så jag lugnt kan göra vad jag vill utan risk att den skulle slinka in. Det händer såklart inte hur lätt som helst men om en har vilt vaginalt sex samtidigt så är det viktigt att pluggen sitter där den ska. Därför använder jag den här lilla snyggingen till lugnare lekar med mig själv.

En tanke om “Test av buttplug i glas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.