Let’s talk about anal!

Hur gör jag för att gilla analsex?

Analsex är stimulering av anus och det kan uppskattas av både kvinnor och män.

Området är fullt av nervtrådar så det är inte så konstigt att det är skönt att antingen bli smekt eller slickad där.
Analöppningen är en erogen zon och män har en punkt som kallas p-punkten en bit in som sägs vara deras g-punkt som egentligen är prostatakörteln och den är mycket känslig för beröring. En del män tycker om att få den stimulerad med hjälp av ett finger under oralsex till exempel. Jag tror dock att det finns många män som inte vågar prova på grund av att det anses vara skamligt, äckligt, förbjudet, tabu, osv. Ungefär samma anledningar som varför kvinnor inte vågar. De vänner jag har pratat med detta om är rädda över smärta och bajs och ofta är de det som hindrar dem från att testa. En del tycker det är äckligt och att det inte känns fräscht och många har nog varit med om när killen råkar glida ur och sedan hamna mot fel hål – det gör väldigt ont.

Om man förbereder sig noga och är med en sexpartner man litar på och som man känner sig 100% trygg med och tar det lugnt och försiktigt så finns det inte så mycket att oroa sig över. Det värsta som kan hända är att du inte tycker det är skönt.

Ett tips är att utforska lite på egen hand först för att ta reda på om man tycker anal stimulans är skönt överhuvudtaget.

Emelia tipsa om analsex

Gör det ont? Kan man skada sig?
Det gör ont om man spänner sig, om man inte är uppvärmd, om man inte använder glidmedel och om sexpartners inte är försiktig. Det är ovanligt att ringmuskeln skadas eller att få andra skador av analsex om man gör allt frivilligt och tar det försiktigt.
Ringmuskeln är ändtarmsöppningens slutmuskel och den är hårdare och mindre elastisk än fittan och måste därför tänjas försiktigt. Det finns inga genvägar. Att använda glidmedel är jätteviktigt. Det minskar risken för friktionsskador plus att det gör mindre ont. Blir man slapp? NEJ.

Vad gillar jag med analsex?
Allt. Det är snuskigt, lite förbjudet, sexigt, otroligt skönt och helt underbart med eller utan sexpartner.
Jag får väldigt intensiva orgasmer när jag har analsex eller när jag använder en buttplug samtidigt som jag onanerar eller har vaginalt sex.

Det finns många olika vuxenleksaker som är till för anal stimulans och mina favoriter är analkulor,
stavar/dildosar som är knottriga eller bubbliga/ojämna och såklart den kända buttpluggen!
En buttplug är inte bara skönt att använda utan jag tycker det är riktigt snyggt också. Särskilt de i metall som har en diamant i ändan. Eftersom ingen kan se eller höra att man bär en så är det väldigt spännande och busigt att använda den i sociala sammanhang. Det är även roligt att överraska sin sexpartner med den.

Analsex är tyvärr inte som i porrfilmer.

Där får man inte se alla förberedelser, pauser och alla scener är ihopklippta.
Det är med andra ord inte bara att pressa in kuken hur som helst.
Men det kan ändå vara nice att titta på! Kanske till förspelet med sin sexpartner?

Analsex, tips & tricks

Vill man testa analsex så är detta mina tips:

 • Först och främst renlighet så man slipper oroa sig för det.
  Jag tycker dock att man får vara lite beredd på att det inte alltid blir helt rent vid anala lekar.
  Båda vet vad som kommer ut därifrån och skulle det bli lite bajs är det bara att avdramatisera det
  och gå in i duschen och kanske fortsätta där. Been there, done that! Inget att skämmas över.
  Men vill man vara på säkra sidan så kan man använda en anal douche som rengör ändtarmen genom att man sprutar in vatten och sedan trycker ut det. Jag rekommenderar inte att göra det till en vana om man vill ha analsex ofta då slemhinnan där är väldigt känslig och vi har viktiga bakterier i tarmen som kan sköljas ut. Men lite då och då är ingen fara.
  I övriga fall räcker det att man gått på toa och tvättat sig ordentligt.
 • Låt din partner smeka och slicka runt området. Otroligt skönt och sexigt!
 • Använd mycket glidmedel. När du tror du tagit tillräckligt så tar du lite till.
 • Börja med fingrar och tänj försiktigt.
 • Använd en buttplug. Gärna i flera olika storlekar och låt den sitta i medans ni har vaginalt sex.
 • Ridställningen. Det är en bra ställning där man kan bestämma takt och djup själv och det kan vara ett bättre alternativ första gången. En av mina favoritställningar när det kommer till analsex är att ligga på rygg med en kudde under rumpan och uppdragna ben, då kan man även använda en wand/vibrator samtidigt och maxa njutningen! Skedställningen är också väldigt skön och lätt att slappna av i.
 • Sluta direkt om det gör ont, Avbryt och värm upp lite till.

 

Anala sexleksaker

- 22%
Det ursprungliga priset var: 699kr.Det nuvarande priset är: 545kr.

6 tankar om “Let’s talk about anal!

 1. Ronja says:

  Ännu ett lärorikt & intressant inlägg. Dina texter är så viktiga, du hjälper till att ta bort skam & tabu och istället skapar du lust! Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.