Emelia testar vuxenleksaker på Sinamatic.se

emelia testar sexleksaker på sinamatic.se

Emelia är mitt namn!

Bor i älskade skåne, jobbar inom vården och har ett stort intresse för hälsa, framför allt sexuell hälsa.

Sexuell hälsa för mig är bla att fritt få definiera sin egen sexualitet
och att ha säkra och njutbara sexuella upplevelser utan någon som helst skam!

Som ung tonåring var jag ganska hämmad och inte alls intresserad av sex eller onani.
Nyfikenheten och intresset växte fram runt 18-20 års åldern. Från att vara blyg, hämmad och osäker blev jag en självsäker, trygg, sexuell kvinna som älskar sex och att testa nya saker inom det området.

Jag är väldigt intresserad av bdsm och bondage. Jag fann mig själv ganska snabbt som undergiven.
Att ge bort kontrollen till sin partner är väldigt spännande, upphetsande och givande för mig.

Då innehållet i min leksakslåda kommer från sinamatic så känns det som en självklarhet att också recensera
och berätta om mina upplevelse med alla härliga vuxenleksaker!

4 tankar om “Emelia testar vuxenleksaker på Sinamatic.se

  1. Veronica says:

    Testar mer än gärna och tillhör oxså den som gillar vara undergiven och ge makten åt min partner. Jag kan även oxså vara dominant och älskar att se någon njuta. Sinamatic har allt vad som behövs och snygga kläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.