Kom du eller?

Hur mycket räknas din partners orgasm? Och vems orgasm är viktigast?
– Fast jag kom ju i alla fall
– Kom till mitt jobb och sug av mig
– Du kan suga av mig i bilen
– Jag ser ju till att jag kommer, du får väl se till att du kommer
Några av de fraser jag har fått..
Finns en del kvar att jobba med där för många killar. Och innan nån blir upprörd, långt ifrån alla killar, men just det här inlägget handlar om egoismen och bristen på jämställdhet när det kommer till orgasmer.
Vanligt fenomen hos yngre män och vid sexuella relationer. Den stora frågan är ju varför? Vad är det som gör att ni bryr er så lite? Är det omognad, kvinnosynen som är skev eller är ni bara små egoister. Jag och många med mig sätter en viss stolthet i att vara ”bra i sängen”. Och få saker är ju så tändande som att få sin partner nästan tokig av njutning.
• Så låt förspelet räknas! Speciellt om du vet att du kommer snabbt själv
• Låt henne veta att hon just här och nu är den som kan tända dig mer än någon annan, genom blickar handlingar och ord
• Ta reda på vad just hon gillar, vrider och vänder hon sig så försöker hon troligen komma bort från det du håller på med.
• Ta för dig!
• Har hon inte kommit? Sexet är inte över bara för att du har kommit
• Var lyhörd, för tro mig, är du det så är du redan en bra älskare

Din orgasm är inte viktigast! En väldigt bra tumregel när det kommer till sex, det gäller både killar och tjejer (ett hett tips – sexleksaker för par). Men som få, och oftast killar, tyvärr lever efter.
Så sätt lite stolthet i din sexualitet och bli den älskare som vi kvinnor vill ha och behöver och kom ihåg, the word get´s around boys 😉

XOXO Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.