Femdom

femdom

Femdom relation

Våran resa vi precis påbörjat är en femdom relation.

När han gav förslaget med denna relation så trodde jag han hade tappat de helt, visst vi hade lekt med leksaker och bundit fast varandra osv. Men att ta de till en ny nivå va otroligt spännande med samtidigt läskigt. Jag va otroligt rädd att göra fel men mycket diskussion så förstod vi varandra till slut hur vi ville ha det.

Sexleksaker för femdom

- 35%

Men ju mer vi kom in i det, mer inser jag vad jag vill ha. Jag leker med honom samtidigt som han får göra allt hemma efter jobbet medans jag sitter på soffan och ser honom jobba i hemmet i kläder jag vill att han ska ha.

Den känslan när han gör som jag säger, dom blickarna han ger mig, gör mig otroligt upphetsad.

Vi är nya inom de här och vi är beredda på och utforska en värld av leksaker och tänja våra gränser dit vi aldrig trodde att vi skulle klara av.

En av sakerna vi började med va att jag fick binda fast honom och lära mig hur hårt jag kan smiska, se hur långt han kan gå. I början slog jag väldigt löst livrädd att jag skulle göra illa honom. Men ju mer jag insåg att han klarade av bra mycket så ökade också de mer stränga i mig och jag tog i hårdare. Han fick ibland även sitta på golvet istället för i soffan när vi skulle kolla på tv.

Vi har mycket att utforska och jag kommer fortsätta att blogga här.

Vill ni hänga med i våra fantasier, hur vi får det att funka och våra erfarenheter så är du välkommen att följa med på resan.

Xoxo Madelen

BDSM leksaker

- 20%
- 37%
- 47%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.