Välj rätt buttplug – en guide

Att välja rätt buttplug - en guide

Buttplug & analplugg i silikon, glas, metall – med eller utan diamant

Vi älskar buttplugs och har många olika varianter. En buttplug eller analplugg i glas eller stål väger lite extra och just vikten ger extra stimulans. När man använder en buttplug är det viktigt att den sitter på plats och alla våra buttplugs är utvalda efter form och funktion. Vi väljer bara modeller som har en markerad bas eller “vingar” som förhindrar att buttpluggen tränger för djuot in och blir svår att ta ut.

Använd din buttplug på egen hand eller tillsammans med din partner. Buttplug med diamant blir mer och mer populärt och hos oss hittar du ett stort urval av just dessa.

Vi ser en helt ny trend som växer sig starkare hela tiden, att ha en buttplug är inne!

det är inte bara extra njutning utan det är även en naturlig accessoar för många. Vi försöker hela tiden hitta nya snygga produkter av hög kvalitet som håller måttet både visuellt och för fysisk njutning.

Vare sig du väljer en analplugg i gummi eller i stål så kan du läsa mer om den på produktsidan där du hittar information om tjocklek, längd, omkrets och diameter.
Du kan även läsa dig till vilket glidmedel som gäller för den produkt du är intresserad av, rent generellt kan man säga att du ska använda vattenbaserat glidmedel för de flesta av våra produkter även om de i stål & glas klarar av silikonbaserat glidmedel.

 

Såhär använder du en buttplug

Buttplugs finns i många olika storlekar, utföranden, färger och modeller. Har du aldrig testat innan kanske du ska börja med en buttplug modell lite mindre, på varje produkt kan du läsa mer om längd, omkrets och diameter på den buttplug du är intresserad av. I takt med att du blir mer erfaren kan de större pluggarna blir mer och mer intressanta. Se till att använda rikligt med glidmedel vid alla anala lekar och dett gäller självklart även när du använder en buttplug. Börja försiktigt och stressa inte, om det gör ont så är du för ivrig helt enkelt.

Vi vill även passa på att avliva en populär myt

Din ringmuskel blir INTE förslappad av att använda buttplugs, givetvis förutsätter detta att man är försiktig och använder rikligt med glidmedel, vid alla anala lekar är stress något man bör undvika helt för att undvika skador.
De flesta upplever dessa produkter som otroligt sköna och även män kan med fördel använda buttplugs då de stimulerar prostatan på ett väldigt skönt sätt.

Att välja rätt buttplug

Vi har tagit fram en storleksguide som du kan använda dig av om du är osäker på vilken buttplug som är rätt för dig.

Storleksguide:
S = har en diameter på max 2.5cm och passar dig som är nybörjare eller gillar mindre saker
M = har en diameter på max 3.5cm och passar dig som testat innan och som gillar analt.
L = har en diameter på max 4.5cm och är perfekt för dig som vet att analt verkligen är din grej
XL = alla buttplugs med en diameter på 4.5cm eller mer, för dig som vill tänka på gränserna (i denna kategori hamnar även alla uppblåsbara buttplugs)

 

Buttplug - ett urval ur vårt sortimentAlla buttplug

- 62%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.