Överraska din flickvän med ett par vibrerande trosor

Vibrerande trosor offentligt, med fjärrkontroll

Jag fyllde år för inte så längesedan och fick ett litet, väldigt sött paket av min underbara sambo.

Han såg både lurig & förväntansfull ut när jag med viss tveksamhet öppnade det, tveksam eftersom jag vet att han älskar att luras och allmänt småjäklas med mig.

I paketet låg en av de sexleksaker jag varit nyfiken på väldigt länge: Ett par vibrerande trosor med fjärrkontroll!
De var väldigt söta, svarta och med en liten fjärrkontroll som tydligen hade en räckvidd på ca 10-15m

Välj din favorit härAlla vibrerande trosor

- 21%
- 13%
- 10%
- 25%
- 29%
- 18%
- 26%

Självklart ville jag testa dem omedelbart, vem hade inte velat det liksom?!
Så vi bestämde oss för att sexperimentera lite grann. Kort och gott så bestämde vi oss för att gå ut och testa de vibrerande trosorna ibland folk! Detta på inte mindre än 5 olika ställen, allt ifrån biografen till ett litet mysigt café.

Vi började redan samma dag med Caféet….

Frukost på vårt lilla mysiga café i kvarteret är min absoluta favorit på söndagar, denna söndagen hade jag även mina nya vibrerande trosor på mig.
Min sambo beställde våra scones och kaffet samtidigt som jag gick på damernas för att sätta på mig min present, som jag hade i handväskan, min sambo hade fjärrkontrollen….
Sagt och gjort, trosorna på plats och precis när jag ska gå ut ifrån damernas så låter det som om jag har en iPhone i trosorna och jag fullkomligt EXPLODERAR…
Men när jag väl kommer ut i caféet så hörs vibrationerna knappt och jag vinglar ostadigt bort till bordet han valt, självklart längst ifrån damernas, den @*&%-en
När jag satte mig ner märkte jag att jag kunde svanka lite och trycka ner mitt underliv mer mot stolen så blev vinkeln helt amazing! Jag var helt säker på att jag skulle komma där och då, men icke, just då vibrerar det på bordet och inte av njutning utan den där förbannade pucken man får som meddelar när beställningen är klar sabbade hela min fantastiska värld!
Så jag gick, på än mer ostadiga ben och hämtade min beställning.
Döm då om skräcken när jag står mitt i en fullkomlig ocean av små barn varav en liten flicka sprang in i mitt ben och greppade tag runt det.
Efter den incidenten så försvann lusten ganska så omgående kan jag meddela.

Slutsats
Alla ställen som är fulla av barn ska man undvika när man har på sig vibrerande trosor!
Antal orgasmer: 0

Senare samma vecka testade vi på biografen…

Detta var nog den plats jag mest såg fram emot att testa och det visade sig vara av helt rätt anledning.
Min sambo köpte en stor balja popcorn (jag ÄLSKAR popcorn) och med baljan i ena handen och fjärrkontrollen i den andra så letade han upp våra platser på bion.
Jag var full av förväntan och satte mig ner i den sköna fåtöljen med ett litet leende på läpparna, INGET hände på 20 minuter, varken på bioduken eller i mina trosor, filmen var medioker och jag började undra om trosorna hade gått sönder.
Filmen blev därefter mycket bättre och jag var helt inne i den när mina trosor återigen fullkomligt exploderade! Vibrationerna kändes som om jag blivit påkörd av en buss och fick fylla hela munnen med popcorn för att ingen skulle höra stönet som oundvikligen hade kommit annars!
under hela resten av filmen så satt min sambo där, med ett nöjt leende, och styrde hela mitt liv i takt till filmen. När det var action på duken så var det även full action i mina trosor och när det var lugnt och romantiskt så lugnade även trosorna ner sig, jag däremot var i uppror mest hela tiden.
Det bästa med biografen var att det kändes privat, visserligen var det fullt av främlingar runtomkring oss, men i mörkret och med lediga platser på båda sidor om oss, så kändes det ändå privat & befriande.
Ingen kunde se mina Orgasmansikten därinne.

Slutsats:
Rekommenderas verkligen! Trosorna var tillräckligt tysta för att inte låta som en telefon på ljudlöst och jag måste fortfarande påstå att Brad Pitt är underbart snygg!
Antal orgasmer: 2

Köp dina vibrerande trosor här

- 16%
- 25%
- 21%
- 26%
- 26%
- 26%
- 17%

Därefter var det dags för restaurangen…

Vi valde en mysig liten restaurang i vårt område och redan när vi klev in genom dörren hade min sambo satt igång vibratorn i trosorna. Vi hittade snabbt ett bord och beställde in varsin drink, därefter skålade vi för vår nya favorit sexleksak och då hände det….
Min sambo drar igång trosorna på absolut högsta intensitet! Jag borde ha vetat att han inte skulle låta mig komma så lätt undan eftersom han satt där med sitt nöjda flin, ändå hoppade jag nästan ur stolen när trosorna helt överraskade mig!
“är du okej?” frågade han med ett retligt grin
Jag kunde verkligen bara nicka och fick göra allt för att kunna sitta still.

Inledningsvis var det helt amazing. Det var bara jag och min sambo i hela världen kändes det som och jag kände mig verkligen som en sexgudinna. På högsta intensitet så var jag säker på att jag skulle komma typ direkt, men nehej, då kom servitrisen med menyn!
Jag lovar, hela världen var suddig. Ögonen gick i kors och mina handflator var helt svettiga. Jag utmanar er alla, försök, bara försök säga “Laxtartar” samtidigt som det går för dig, kom igen, testa!
Efter vi hade beställt så var jag rätt så borta ett tag men sedan kände jag mig lite lätt paranoid. Med öppen planlösning så kändes det som om alla i hela restaurangen tittade på mig!
Jag var precis på väg att säga till min sambo att vi skulle lägga ner hela grejen när maten kom in. Men jag bestämde mig för att se hur det kändes att äta med ett par trosor som vibrerar.
Jag kan säga som såhär: Jag var otroligt hungrig! När jag fick in maten så mer eller mindre vräkte jag i mig maten (not very ladylike). Det kanske var just den laxtartaren som var fantastisk, men jag är ganska säker på att det var tillskottet av dopamin som gjorde maten helt himmelsk!
Men det var ungefär allt också, jag var fortfarande lätt paranoid och kunde inte sluta tänka på att det kändes som om alla iakttog mig, en andra orgasm var inte att tänka på!

Slusats:
Jag gillade denna miljön, inledningsvis, men kunde inte hantera pressen! Note to self: välj en mörk restaurang med mer privata bord nästa gång. Om du nu inte tänder på att alla ser på när det går för dig, då ska du ta en ljus restaurang med öppen planlösning.
Antal orgasmer: 1 (nästan 2)

Helgen kom och på fredagen gick vi till en bar…

Självklart var alla stolar upptagna så vi trängde oss fram i baren och beställde drinkar som vi drack, stående ibland allt folk. Även här kände jag mig lite paranoid varje gång någon tryckte sig förbi mig “de vet!!!” Jag gjorde mitt bästa för att trycka mig mot väggen så att ingen skulle upptäcka mina vibrerande trosor.

Jag är inte det minsta pryd, men för andra kvällen i rad så hade jag känslan av att “de vet!” och jag tänkte att de andra gästerna stod där och tittade snett på mig.
Detta frustrerade mig så förbannat mycket att jag krävde att vi genast uppsökte dansgolvet.
Detta räddade, helt ärligt, den fjärde dejten vi hade med vibrerande trosor.
I mörkret på dansgolvet, med bara en strobe som blinkade då och då, och hög dansmusik så var jag precis i mitt element!

Min sambo hade ena armen runt min midja och den andra handen arbetade frenetiskt i hans ficka (nej, han tog inte på sig själv snuskis!). Han arbetade som ett riktigt proffs med fjärrkontrollen, karln borde ta mig tusan vara DJ! Vibrationerna gick precis i takt med musiken och mina höftrörelser gjorde att jag kunde njuta av vibratorn på ett helt annat sätt!
Detta var precis det jag behövde för att kunna släppa loss, och släppte loss gjorde jag kan jag meddela! Flera gånger…

Slutsats:
Att stå i en trång bar med vibrerande trosor är inte det minsta sexigt! Att dansa som en galning till klubbmusik med vibrerande trosor är däremot så nära perfektion du kan komma! med andra ord, välj bar med omsorg!
Antal orgasmer: 4

På lördagen var vi bjudna på hemmafest…

min första tanke när jag klev in i min väninnas lägenhet, som var full av våra vänner var: “jag måste ha en shot!” Som tur var så delade min sambo denna önskan.
Vi spolar fram 3 tequilashots då. Nu är jag heeelt redo att mingla & vibrera!

För att göra en lång historia kort: DET VAR HETT SÅ IN I H3#1v3t3!
Tequilan gjorde att jag kunde slappna av och låta min sambo göra som han ville med fjärrkontrollen och han var kreativ kan jag meddela! Jag gick omkring med något som måste liknat spasmer, på ett bra sätt, hela tiden!
Vi testade några av de lite mer spännande programmen som vi inte testat innan
Jag gillade dem! Olika mönste, olika hastigheter och olika styrka. Helt oförutsägbart! jag kunde verkligen se hur min luriga sambo njöt av att överraska mig, hela tiden. Ibland ifrån andra sidan av rummet! just att vi inte pratade alls med varandra, utan bara med våra vänner, samtidigt som vi hade ögonkontakt då och då gjorde detta så otroligt mycket hetar än vad jag först hade trott!

Slutsats:
Att ha en hemlighet av detta slaget, ihop med sin partner, i ett rum fullt av högljudda människor är glödhett! Se bara till att inte fastna i en konversation med en bekant om studielån samtidigt som du har ett par trosor som vibrerar på högsta. inte så sexigt, mest störigt!
Antal orgasmer: 0 (på festen, men multipla efteråt!)

Efter denna hektiska vecka så fick trosorna ta en paus, detta berodde mest på att vi hade tagit slut på batterierna….

Vi kommer garanterat att använda dem igen, det lovar jag!
Jag är stolt över att vi vågade testa något nytt, utanför sovrummet!

Jag skulle däremot inte vilja testa detta, även om videon är rätt underhållande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.