Vad alla män måste förstå om sin kvinnas sexleksaker

Vad alla män måste förstå om kvinnors sexleksaker

De flesta av mina vänner har sexleksaker – inte bara en, utan flera.

Jag ser sexleksaker som accessoarer och det kan man aldrig få för många av!

En del av mina väninnors män/ killar/ tillfälliga förbindelser ogillar verkligen dessa underbara accessoarer. De oroar sig för att en dildo eller vibrator ska ersätta dem, om det är storleken eller kapaciteten att ge FANTASTISKA orgasmer som skrämmer dem vet jag inte. Men tankarna gå något i stil med “Gillar hon sexleksaken mer än hon gillar mig?” 
Det finns en mängd olika skäl till varför män & kvinnor aldrig behöver oroa sig över att bli ersatta av leksaker!

En annan sak som är väldigt intressant är att många kvinnor verkar vara lika rädda för sexleksaker. De är rädda för att bli “beroende”, de undrar om deras partner ska ta illa upp och de undrar om de någonsin ska kunna få orgasm utan leksaker när de väl testat en.

Det finns en sak som alla måste förstå när det gäller sexleksaker

– de är bara en FÖRRÄTT!

Visst – de stimulerar spännande ställen på kroppen och är kapabla att stimulera dig till klimax. Men när du verkligen tänker efter har de bara ett syfte: att värma upp oss för HUVUDRÄTTEN!

Det är faktiskt precis som när du är ute på restaurang och beställer en förrätt. Du kan välja att endast äta den, men senare kommer du att bli sugen på något lite mer matigt. Leksaker väcker aptiten och de får dig att vilja ha mer, sexleksaker får dig att vilja ha sex på riktigt (detta tror jag vi alla kan vara överens om?)

Du kan aldrig övertyga mig om att en sexleksak kan ersätta en varm, levande, välluktande partner som är beredd att slicka dig över precis hela kroppen!

Det är nu det blir spännande….

Alldeles för många människor (både män & kvinnor) är rädda för att ta med en sexleksak in i sovrummet. Tyvärr innebär det även att de missar en hel del skoj!
En smart man eller kvinna VET att en sexleksak bara gör eras jobb mycket lättare. (leksakerna tar hand om alla de tunga uppgifterna trots allt)

Nu ska jag berätta varför män & kvinnor inte behöver vara rädda för sexleksaker.

Ifall det tar lång stund för din kvinna att nå orgasm så kan en sexleksak vara ett väldigt välkommet hjälpmedel samtidigt som den mer eller mindre garanterar att ni båda har skoj. Du kommer att känna dig som en riktig supermänniska i sängen när din kvinna gnyr och skakar som ett asplöv eftersom hon så tillfredställd att hon knappt kan prata.

Vad alla män måste förstå om kvinnors sexleksaker

Och vet du, det krävs inte heller speciellt mycket ansträngning…

Använd en minivibrator på hennes bröstvårtor, på hennes hals och på hennes rygg. Låt den sakta glida över hennes mage för att sakta och försiktigt reta hennes blygdläppar med den utan att på något sätt penetrera henne.

Poängen är att reta henne, att få igång blodflödet till hennes underliv och att få henne ordentligt förberedd. När du har fått din kvinna precis till gränsen, hon är upphetsad, våt och väldigt sugen på en fortsättning så har du dragit vinstlotten. Hon kommer nu att vara otroligt känslig och reagera på  varje beröring. När hon dessutom är helt genomblöt så kommer hon att böna och be att du ska röra hennes klitoris.

Om du dessutom njuter av att ge din kvinna orgasm genom oralsex så är en sexleksak ett utmärkt komplement!

Dina fingrar och din tunga tillsammans med en vibrator kommer bokstavligt få henne att klättra på väggarna av njutning. Tänk dessutom på  hur mycket mindre din tunga och fingrar kommer att behöva jobba…

Jag älskar att lära män & kvinnor min magiska metod för att förvandla en kvinna till en riktig sexnymf som skriker efter sex, sex, sex, lyssna noga nu:
Ge henne en orgasm INNAN du penetrerar henne, använd fingrar, mun och leksaker endast. Efter det tar du henne ordentligt och EFTER sexet ger du henne ytterligare en orgasm på samma sätt.
Det är något visst med en partner som kan tillfredställa en på rätt sätt och det kommer att få  de flesta kvinnor att vilja ha sex mer och oftare!

Förhoppningsvis har du nu insett att sexleksaker är ett fantastiskt komplement i sovrummet men att de aldrig kan ersätta en människa.
Utforska, testa nya leksaker och variera dig!

Lycka till!

//Isabelle

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.