Pegging – en guide för dig som är nyfiken

Pegging - en guide till pegging

Pegging är ett spännande komplement i sexlivet

Pegging kallas även “Bend over Boyfriend” eller BOB och det är säkert inte allas preferens. Men för de par som har en stabil, ärlig & tydlig kommunikation och vill prova nya saker, så är pegging helt klart ett alternativ. En helt ny värld av nya möjligheter för stimulans för mannen och en hel mängd nya scenarion för rollspel finns plötsligt att leva ut, för båda parter.

Det finns inget rätt och fel sätt att utöva pegging

Så länge ni är noga med att vara försiktiga vid anal penetration och använder rikligt med glidmedel avsett för analt bruk så  kan ni tryggt ge er in i denna underbara värld.

Ifall ni vill ha en simpel “steg för steg” guide så har jag sammanställt en del tips här nedan.

Pegging - en guide till pegging

Prata först

Anal penetration av alla slag kräver kommunikation, det är inte bara att köra på.. Man kan ha helt perfekt, smärtfritt analsex så länge man lyssnar på sin kropp och saktar ner om det skulle kännas obehagligt. Använd mer glidmedel eller prova en annan ställning, kanske variera stimulansen? Allt detta kräver att ni pratar igenom scenariot i förväg. Kan ni inte tala om pegging så är ni förmodligen inte red att utöva det heller (i alla fall inte på ett säkert sätt).

Gör dig bekväm med tanken på anal penetration

Är du man och är intresserad av att bli peggad så kanske det inte är den bästa idéen att just börja med denna formen av analsex. Det bästa du kan göra är att börja sakta, på egen hand. Innan du börjar investera i buttplugs, analkrokar eller strapons så använd fingrarna (var noga med att använda massor med glidmedel och kanske även latexhandskar). Du kanske även ska experimentera med att stimulera din prostata på egen hand för att ta reda på  om du gillar det eller inte.
Att utforska på egen hand kommer även att underlätta i kommunikationen med din partner.

Lär känna hans anatomi

Är du kvinnan i förhållandet så är det givetvis väldigt viktigt att du vet hur man utöver analsex på ett säkert sätt. Det är även väldigt viktigt att du är bekant med den manliga anatomin. Då speciellt anus och prostatan. Ett perfekt sätt att lära sig snabbt hur det funkar och vad han gillar är att be honom leka på egen hand samtidigt som du tittar på..

Inte alla är helt bekväma med att bli iakttagna i en så intim situation och då kan det vara en smart idé att be honom att ha på sig en ögonbindel under tiden. Detta reducerar känslan av att vara iakttagen och får honom att lättare slappna av och hänge sig åt sina fantasier.

Skaffa rätt sexleksaker för pegging

Att hitta en bra strap-on för pegging är en av nycklarna till framgång för en positiv upplevelse första gången. Kvinnan bör välja själva strap-on.  Det finns flera saker att beakta när man väljer rätt dildo och sele till sin strap-on. Det är viktigt att hitta den storlek, form och färg på dildo som ni tror kommer att passa er och selen ska vara bekväm och snygg att ha på sig.
Det finns självklart vissa, specifika saker att tänka på när man väljer en strapon för pegging. Men lika viktigt är att tänka på att ha en massa glidmedel för analt bruk att tillgå, så glöm inte att köpa detta. Kanske kan även kondomer vara aktuellt?

Prova utrustningen solo..

Pegging ger er en otrolig potential när det gäller könsöverskridande rollspel och många människor blir förvånade över hur mycket de tänder på känslan och hur “äkta” det känns. Med detta sagt – första gången du tar på dig en Strapon så kommer det att känas väldigt konstigt. Därför är det en bra idé att prova på egen hand först. När grejerna ni beställt kommer så prova dem först på egen hand så at passformen känns okej.

Testa att röra dig, att dansa, att hoppa med strapon på dig. Detta kommer att göra dig mer bekväm med känslan att plötsligt ha en penis.

Pegging - en guide till pegging

Stressa inte med pegging

Anal penetration ska aldrig stressas fram så om ni har planerat en peggingsession så se till att ha gott om tid. Se till att Ni båda är ordentligt upphetsade, avslappnade och redo. En del par inleder med traditionellt samlag för att sedan byta till själva peggingen. Det finns inget rätt och fel sätt att göra detta men var väldigt medvetna om att det är inte som i porrfilmerna!

Låt honom vänja sig..

Börja med att utforska utsidan av hans anus och förbered honom med en fingertopp lite försiktigt. Pressa sedan själva toppen av dildon mot hans anus så att han vänjer sig vid känslan. Försök INTE pressa eller tvinga in dildon utan låt honom slappna av och acceptera dildon, sakta men säkert. När dildon väl är inne i honom så undvik snabba eller hetsiga rörelser i början, rör dig i takt med honom och var väldigt observant på hans kroppsspråk. Dildon kan glida ur av misstag men dra aldrig ut den snabbt om inte han ber dig göra det.

Glöm inte glid…

Ha en flaska med glidmedel nära till hands hela tiden och se till att applicera mer så  fort du får tillfälle under leken. Om dildon är en bit in i honom så kan du applicera glidmedel på den delen som inte är i honom och fortsätt göra så tills hela dildon har glidmedel på sig.

Låt honom bestämma takten..

Ett sätt att låta honom bestämma hastighet och djup på penetrationen är att låta honom röra sig först och du är bara helt stilla. Är ni helt nya på pegging är detta ett perfekt sätt att börja på.. Det ger dig även möjlighet att observera hur han rör sig och vad han gillar. Påminn honom om att han alltid kan öka eller sänka hastigheten, han behvöer bara be dig.

Följ honom, men börja sakta och inte så djupt…

Att du låter honom sätta takten innebär inte at du helt kan ignorera din del i det hela. När han väl har vant sig vid dilon så är det dags för dig att ta kontrollen. Börja med långsamma och inte så djupa juck. Det är här en mindre dildo kan vara en bra plan eftersom du inte behöver oroa dig över att penetrera för djupt eller hårt. När ni båda vant er vid takte och djup så kan du försiktigt öka båda dessa. Men glöm inte att hålla koll på hur han reagerar.

Glöm inte de andra kroppsdelarna

Även om fokus ligger på rumpan så är det fortfarande ett samlag och du kan självklart inkludera hans andra kroppsdelar i leken. Beroende på  vilken ställning ni är i så kan du kanske smeka hans rygg, hans ben eller så kanske du kan runka av honom samtidigt. Kom ihåg at många män förlorar erektionen när de blir penetrerade analt men det betyder inte att de inte gillar att få penis stimulerad.

Experimentera med olika ställningar

Även om ni främst associerar pegging med doggystyle penetration så finns det flera andra ställningar som fungerar minst lika bra.

Varje ställning har fördelar och nackdelar såklart och här är det bara era preferenser som avgör. Testa därför olika ställningar och se vilken som passar er bäst.

Om ni vill se en video om pegging rekommenderar jag verkligen att ni kikar på  Bend over Boyfriend ifrån Fatale Media

Jag önskar er mycket nöje i era pegging äventyr!

//Isabelle

Sexleksaker för peggingAlla sexleksaker för pegging

- 16%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.