Krämer för tightare underliv – Sanningar & Myter

Få tightare vagina med krämer & gel

Tightare vagina uppnås genom att man tränar upp underlivsmuskulaturen i pelvis.

Det är viktigt att dessa muskler är elastiska och kan dra ihop sig för att motverka inkontinens. De måste även kunna slappna av för att du ska kunna göra nr 1 och nr 2.
För kvinnor är muskulaturen i underlivet även väldigt viktig för sexlivet och inte minst för barnafödsel.
Dessutom ger de stöd till organen i buken och håller urinblåsan på plats.

Muskulaturen i underlivet kan bli uttöjd eller försvagad på grund av åldrande och även mer specifikt på grund av barnafödsel.
Om förlossningen är svår och underlivet spricker eller töjs ut extra mycket så  töjs dessa muskler ofta ut. Detsamma gälle rom man får flera barn tätt efter varandra.
Det är dessutom lika illa om du inte använder dessa muskler, precis som alla andra muskler i kroppen försvagas de om de inte används. Även under klimakteriet försvagas muskulaturen i underlivet ofta av hormoner. Långvarig hosta, kronisk förstoppning och övervikt är andra anledningar till varför muskulaturen i underlivet förslappas.

- 20%

Tightare Vagina kan uppnås på flera olika sätt, alla är effektiva på sitt eget sätt.

Nu frågar du, och många andra kvinnor, helt enkelt “fungerar krämer för tightare vagina?”
Det finns inget enkelt sätt att svara på detta för det beror sig helt på vad som orsakat förslappningen i underlivet.

Många kvinnor upplever att de har förslappat underliv efter en förlossning. Men det finns även många kvinnor som har en naturligt lite slappare vagina, utan att ha fött barn.

De flesta mödrar säger att just att få barn är det bästa som någonsin hänt dem och att de aldrig skulle byta bort det för något i hela världen. Men, med detta sagt så finns det många mödrar, som efte barnafödsel, har ett väldigt förslappat underliv och detta kan leda till båda psykiska och emotionella problem.

Många kvinnor noterar förändringar i vaginan både efter barnafödsel och vid åldrande. Vare sig det handlar om att udnerlivet blir mindre tight eller att det blir mindre känsligt, kanske ändrar utseende så kommer det att påverka majoriteten av alla kvinnor när detta väl händer.
För många kvinnor resulterar ett mindre tight underliv i minskad sexlust och attman helt enkelt tappar lusten till samlag eftersom känslan blir mindre tillfredställande både för kvinnan & partnern.
Kvinnor med förslappat underliv upplever ofta känslomässigt kaos. Man blir orolig att om inte partnern blir tillfredställd vid samlag så kommer hen att söka sexuell tillfredställelse någon annanstans. Men innan du börjar oroa dig, förmodligen helt i onödan, så kanske du ska fundera över lösningar på problemet. EN av dessa lösningar är kräm som ger dig tightare vagina.

Vad gör du en kräm för tightare vagina?

Många kvinnor föredrar att använda kräm för tightare vagina eftersom det är ett icke-invasivt ingrepp jämfört med många andra lösningar på marknaden.
Man ska dock vara medveten om att oavsett recensioner och vittnesmål ifrån människor som har testat dessa så finns det inga garantier för att de fungerar för just dig.
kom ihåg att alla vaginor är formade olika och just därför kan det vara svårt att avgöra vad som fungerar för just dig.

Här gäller det helt enkelt bara att testa sig fram tills du hittar den kräm som passar just dig.

Många krämer för tightare vagina är utmärkta att använda ihop med kegels/ geishakulor/ knipkulor men har du inte tid att använda dessa hjälpmedel så kan du självklart använda en kräm för tightare vagina utan hjälpmedel.

De flesta av dessa krämer för tightare vagina är tillverkade av naturligt förekommande ingredienser

Några av fördelarna med att använda kräm, gel eller spray för tightare vagina är:

  • Tightare vagina (såklart)
  • Ökad sexlust eftersom en kräm för tightare underliv ökar blodflödet och därmed känsligheten i vaginan & musklerna genom att göra dem tightare.
  • Du blir lättare och mer intensivt stimulerad vid penetration
  • Extra & snabbare glid på grund av ökad stimulation
  • I vissa fall har dessa krämer & gels en mer permanent effekt. Detta är olika från person till person och beror ofta på hur ofta och länge man använt krämen/ gelen.

De kvinnor som upplever positiva resultat vid användande rapporterar att deras sexliv helt har förändrats och blivit mer tillfredställande. De ser fram emot sex och har en ökad sexlust. Vissa kvinnor upplever även att kräm & gel för tightare vagina har hjälpt till att motverka jästinfektioner och slidtorrhet som annars kan vara väldigt besvärande när man har sex.

Många kvinnor som använder krämer för tightare udnerliv letar efter en mer permanent lösning. Gäller detta för dig så bör du använda krämen ofta och under längre perioder.

Förhoppningsvis har du hittat matnyttig information om krämer för tightare underliv i denna artikel.

Krämer & Gel för tightare underlivAlla krämer för tightare underliv

- 20%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.