Guide: Bäst i test sexleksaker

Unihörn Brightmauve

Vi har nedan samlat en guide över de sexleksaker som är bäst i test på marknaden. Den omfattar kvinnor, män och par så att du får en guide till den vuxenleksak som är allra bäst för just dig. När du ska köpa en sexleksak vill du säkert gärna vara garanterad optimal njutning, före du väljer vad du ska investera dina pengar i. Följ den här guiden och hitta rätt leksak för din stimulering.

Vi har hittat de tre bästa produkterna för din eller er lustfyllda stund. För män och kvinnor kan en sexleksak göra onanin till en spännande och bättre upplevelse. Det finns ingen anledning till att onani ska vara tråkigt och okej när det kan vara fantastiskt. Även par kan ha otrolig glädje av att leka tillsammans. Att introducera sexleksaker för par i er relation kan ge er relation helt ny spänning och göra era orgasmer mer kittlande än någonsin.

Vi har utvalt marknadens bästa vuxenleksaker i vår lilla guide nedan.

 • Kvinnor kan glädja sig till att läsa om Sinclaire – G-spot + Clitoral Vibrator som är en vibrator med fantastisk dubbelstimulering som garanterar dig orgasm efter orgasm.
 • Till män har vi hittat den helt optimala Satisfyer Men -Vibration som tar din onani till höjder du inte ens visste existerade.
 • Till par har vi valt ut Brightmauve Couples Vibrator som tar er på ett spännande gemensamt orgasmäventyr.

Läs våra fulla rekommendationer nedan och glädje dig till marknadens bästa produkter.

Sexleksak bäst i test till kvinnor – Sinclaire – G-spot + Clitoral Vibrator (klitorisvibrator)

 • 10 vibrationsinställningar
 • Dubbelstimulering
 • Användarvänlig

Det här är den enda vibratorn du behöver. Varför investera i flera produkter när du bara kan köpa en som har allt. Produkten har hela tre motorer som kan stimulera dig så du kan vara säker på att du får en skön stund. Klitoris och g-punkten kan stimuleras samtidigt vilket ger dig dubbla möjligheter för orgasm. Prova en av de 10 vibrationsmöjligheterna eller byt emellan dessa som det passar dig. Den är även tyst så den enda som kommer låta är du. Produkten är gjord i härligt mjukt silikonmaterial och ABS.

Så använder du produkten:

 1. Använd eventuellt vattenbaserat glidmedel för extra skön känsla och lättare införing.
 2. För försiktigt in den böjda g-punktsvibratorn i din vagina.
 3. När den sitter bekvämt kan du trycka igång vibrationerna.
 4. Du stimuleras då av de två yttre flärparna utanpå och dildon stimulerar dig inuti.
 5. Slappna av och vänta på dina dubbelorgasmer.
 6. Gör rent produkten efter användning med sexleksaksrengöring.

Sexleksak bäst i test till män – Satisfyer Men – Vibration

 • 14 vibrationsinställningar
 • Snygg design
 • Två motorer

Det här är den lyxigaste masturbatorn du kan hitta på marknaden. Den är lika effektiv som snygg. Eftersom den har en stor öppning passar den de flesta penisstorlekar. Låt de 14 olika kittlande vibrationerna som kommer från två motorer stimulera dig i en helt ny onaniupplevelse. Produkten är dessutom både uppladdningsbar och vattentät.

Så använder du produkten:

 1. Du måste först se till att din penis har erektion då produkten endast fungerar då. Börja med att onanera för att få upp den före du går igång.
 2. Använd glidmedel för att din penis lättast ska glida in i produkten och för extra härlig känsla. Det är lättast är om du använder glidmedlet på din penis. Glidmedlet ska vara vattenbaserat för att inte skada din produkt.
 3. Här efter är du redo att föra in din penis i din masturbator.
 4. Satisfyer Men kramar din penis det känns nästa som när din penis är inuti i en vagina.
 5. Du blir stimulerad av de olika vibrationerna och upplever fantastiska orgasmer.
 6. Rengör din produkt med särskild rengöring för sexleksaker. Säkra även att denna är vattenbaserad för att skydda din produkt.

Sexleksak bäst i test till par – Brightmauve Couples Vibrator

 • Två motorer
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Fjärrstyrd

Det är något väldigt kittlande att dela glädjen och njutningen som en sexleksak erbjuder med sin partner. Det gör er relation spännande och kryddar ert sexliv. Med den här otroliga vibratorn stimuleras ni båda på samma gång. Därför har produkten givetvis två motorer som vibrerar i 10 olika lägen. Produkten är uppladdningsbar och ni kan enkelt styra den med den medföljande fjärrkontrollen. Då den även är vattentät kan ni leka ännu våtare sexlekar.

Det är den perfekta förspelsprodukten som är gjord i bekvämt material och känns härlig mot era kroppar.

Så använder du produkten:

 1. Ni kan välja mellan att applicera glidmedel på produkten eller på era respektive kön. Även denna applicering kan göras till en kittlande förspelslek.
 2. För in den ena änden i kvinnans slida. Den andra änden kommer då att vara mot mannens kön.
 3. Sätt igång de härliga vibrationerna med den medföljande fjärrkontrollen.
 4. Ni kan välja det läge som passar er njutning perfekt men ni kan också byta mellan lägena under tiden. Att byta mellan vibrationerna kan rekommenderas för att göra leken ännu mer kittlande och spännande.
 5. När ni är klara rengör ni enkelt produkten med rengöringsmedel för vuxenleksaker.

Därför ska du investera i en sexleksak

Att använda sexleksaker har många fördelar både om du använder dem själv eller i relationen tillsammans med din partner. Vi vill därför att ni ska få en lista med några av de positiva effekterna leksaker kan ha i ditt liv.

 1. Du lär känna din egen kropp och vad du tycker om. Det gör att du lättare kan kommunicera det till din partner och du kan få bättre sex.
 2. Du blir mer bekväm med din kropp när du lär känna den. Ja folk som onanerar med eller utan leksaker är mer bekväma med sin kropp än dem som inte gör det.
 3. Ni blir bättre på att kommunicera med varandra som par och tar kommunikationen med er även utanför sovrummet.
 4. Det kan krydda ert sexliv och göra det mer spännande.
 5. Du får möjligheten för att prova nya saker och gå på en kittlande resa i din egen njutning.
 6. Att få orgasm har otroligt positiva effekter för vårt välmående.
 • Du sover bättre.
 • Du håller dig friskare.
 • Du blir mindre stressad.
 • Du blir gladare.
 • Du ser yngre ut.
 • Din hy blir bättre.
 • Det kan lindra huvudvärk.

Det finns som du kan se otroligt många anledningar till att köpa en av dessa sexleksaker. Du bör fokusera på din njutning och din orgasm så ofta du kan för att må bättre.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.