Recension av LILO SHUNZI som får högsta betyg!

Recension av Lilo Shunzi | En Magic Wand på sinamatic.se

Vi har låtit våra favoritbloggare, Sexposedthings, testa vår senaste nyhet på  Magic Wand, klitosvibratorer, fronten. Lilo Shunzi heter denna Magic Wand och lovorden haglade över den.
Såhär lät utlåtandet vi fick av dessa väldigt smakfulla bloggare

Vår nya leksak.. är den tredje i raden av magic wands, när vi fick hem denna blev jag ändå nyfiken, mindre & smidigare.. vilar skönt i handen.. spännande att testa! Gillar att den har många olika vibrationslägen, i båda ändarna dessutom, ingen sladd som är i vägen och går att använda i duschen.
Gillar att använda leksaker för att reta ”honom”, göra honom hård och otålig.
Jag tycker om att använda leksaker under vårt förspel, föredrog därför de lite mjukare vibrationslägena för att sätta igång kroppen, får mig att släppa spärrarna och blir omgående våt.

Lätt att flytta över min redan våta mus, trots att den har ett runt  huvud som inte blir alltför precist var de lätt att hitta de där punkterna när den kändes lite extra, kände hur stötarna gick genom kroppen.. kunde tillslut inte låta bli att vänta.. vänta på att ”han” skulle tränga in i mig, ville känna hur hela kroppen spändes & pulsen ökade.. känna hur de pulserar i de mest intima och mest känsliga delarna av min kropp, för att sedan få sära på benen & visa att jag tröttnat på leksaken & bara vill känna hur ”han” tränger in…jag vill krama allt jag kan ur hans hårda längtan med min trånga mus.

En leksak som jag ser fram emot att använda snart igen, lätt att både använda som teaser & som verktyg för en skön, våt och intensiv orgasm om så önskas!

Kan med gott samvete säga att detta är den bästa wanden jag testat!
Ett betyg på 5 av 5 är den absolut värd. Den är sladdlös och laddbar, kan tas med i duschen och garanterat packas med på våra resor…och ge djupa orgasmer 🙂
Tack sinamatic, detta gjorde vår kväll 🙂

Du kan läsa hela denna recension på  sexposedthings.blogspot.se

Vill du köpa Lilo Shunzi som fick betyget 5/5 så hittar du den här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.