Kukring med vibrator

Kukring med vibrator, billigast på sinamatic.se

Kukring med vibrator, billigast på sinamatic.seKukring i silikon med vibrator

Denna rosa kukring är tillverkad av lyxigaste silikon av medicinsk kvalitet. Snyggt rosafärgad och har en nalle som förutom att den är väldigt söt och dekorativ, även stimulerar kvinnans klitoris ytterst effektivt samtidigt som du utför din magi.

Kukring med bullet vibrator

På  kukringen sitter en kraftfull vibrator som är snyggt silvrig. Denna bullet går att ta loss för rengöring men den är även helt perfekt att använda som ren klitorisvibrator. Vibratorn kontrolleras lätt med hjälp av en tryckknapp och till denna ring kommer batterierna inkluderade i den snygga presentförpackningen.

Alla män bör ha en kukring

Dessa sexleksaker är perfekta för att tillfedställa din partner på alla sätt och vis. Förutom vibratorns härliga effekt så kommer även kukringen att klämma åt runt din penis och hjälpa dig att få längre och hårdare erektion. Detta är ett perfekt sexhjälpmedel för dig som vill ha lite extra ”staying power”.

Kombinera gärna din penisring med glidmedel för att få den där sista lilla finishen på din lek.

Sinamatic.se har ett härligt sortiment av sexleksaker och levererar snabb och i diskret paket.

Har du frågor så kontakta gärna vår kompetenta kundtjänst på info@sinamatic.se

Vill du ha en kukring så hittar du dem här >>

Kolla in våra mest populära kukringar här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.