Erotiska bloggar ger dig inspiration.

Bloggar med sexuell karaktär finns att läsa här och där. Några av er som läser detta har säkerligen besökt en “sexblogg” tidigare. Det finns både professionella bloggar som skriver för ett företag men också bloggar som drivs i egen regi från sovrummet eller annan spännande plats. Båda typer av bloggar har sitt värde men vuxenbloggar som drivs av privatpersoner har det där lilla extra. Man får komma närmare någon som går ibland oss, en helt vanlig Svensson till vardags men som på kvällarna bjuder in dig till sovrummet. Spännande?

Men varför pratar vi om sexbloggar idag?

För att privata åsikter spelar roll oavsett vad det gäller. Vad menar vi? Jo, om du ska avgöra om en film är sevärd eller inte, då kanske du besöker IMDB eller frågar en vän om deras åsikt? Många gånger frågar vi våra vänner om vad de tycker om olika saker och ting. Detta eftersom vi har ett förtroende för dem. Vi vet ju alla att bara för att Leffes restaurang säger att deras burgare är den bästa i stan behöver det inte alltid vara sant.

Nåväl, vad tror ni dyker upp med jämna mellanrum i en blogg med erotiskt karaktär? Helt rätt! Sexleksaker. Det är inte alltid så lätt att fråga kollegan vad de tycker om dildo ABC. Det är dock inte ovanligt att vuxenbloggare recenserar olika typer av sexleksaker och annat skoj. Precis som i likhet med Leffes burgare så väger det antagligen mer om någon oberoende recenserar en produkt.

Det låter bra. Men var hittar jag dessa sexbloggar? De finns som sagt utspridda och en del kan man hitta genom att söka via Google. Det finns också hemsidor som Nakna Bloggar som listar svenska sexbloggar.

Hittat en bra sexblogg som andra borde besöka? Kommentera och let us know!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.