Yoni Massage – en guide DEL 1

Yoni Massage, en guide till hur du ger Yoni

Yoni Massage – en Guide, Del 1

“Yoni Massage är en upplevelse av djup glädje, intimitet och närhet. Det är ett sätt att hedra din älskade och ge henne en gåva av intimitet och skönhet .. “

Yoni Massage, en guide till hur du ger YoniAtt ge en kärleksgåva till en kvinna är att låta henne helt släppa kontrollen och njuta av upplevelse.

Oftast förväntar man sig en interaktion som innebär givande och tagande när man tänker på sex.
Ofta hindrar detta kvinnan ifrån att totalt släppa lös och bara njuta. När din kvinna vet att inget förväntas i gengäld av henne så kan hon fokusera helt på sin egen njutning. Du ger med andra ord hennes upplevelse det största utrymmet.

Förberedelser är nyckeln till lyckad Yoni massage

6 viktiga steg att tänka på innan du påbörjar Yoni massage

Det allra första steget när du ska ge din älskade denna underbara gåva är att SKAPA TID & PLATS. Detta är ett uttryck för din kärlek och det talar om för henne att NI är viktiga för varandra. Detta är en tid av samvaro, njutning och tid tillsammans. Ni har klivit in i detta för att dela något väldigt speciellt och att skapa tiden & platsen i era liv för denna upplevelsen gör att den känns unik & bara er egen.

1. Rätt temperatur

Hur platsen ni skapar för denna stund tillsammans ska se ut avgör ni själva, den kan vara enkel eller väldigt kreativt mysig. Värme är dock den viktigaste förutsättningen. Är du inte varm så kan du inte slappna av.
Detta går inte att understryka tillräckligt mycket. Det är en så enkel sak men samtidigt den aspekt som får dig att njuta fullt ut av denna sensuella upplevelse.

2. Rätt Ambiens

Ni kommer att behöva ljus, inte skarpt ljus, inte en spotlight, satsa heller på en mängd levande ljus, hellre för många än för få.

3. Rätt bakgrundsljud

Musik kan förstärka upplevelsen, inte musik med sång och texter, inte dina favorit kärlekslåtar utan härlig bakgrundsmusik, loungemusik, Buddha Bar etc funkar utmärkt här!

4. Rätt glidmedel

Glidmedel är helt avgörande för huruvida er Yoni massage ska bli lyckad eller inte. Det viktigaste när du väljer glidmedel för yoni massage är att det är så bra som möjligt och att det inte avdunstar fort utan blir kvar på huden. Ditt Yoni område är känsligt och ju bättre glidmedel du använder ju bättre blir upplevelsen.

5. Rätt sorts mysighet

Handdukar, kuddar, filtar, snacks och allt annat ni behöver för er bekvämlighet. Ert utrymme skapar en kokong för er att dela och för att dela er njutning. Varje gång ni gör detta så bygger ni upp intimiteten er emellan så skapa något mysigt.

6. Rätt inställning & Mindset

En av de allra viktigaste grundstenarna när det gäller njutning är att INTE SÄTTA UPP ETT MÅL. När orgasm snarare än njutning blir målet med en sexuell upplevelse så missar vi alltid så många andra möjligheter till njutning.

Att vara närvarande i nuet tillåter oss att uppleva fantastiska känslor och förnimmelser

Yoni massage handlar inte alltid om orgasm. Detta är så viktigt att det tål att upprepas – Yoni massage handlar inte alltid om orgasm. Den handlar om njutning.

Att kommunicera dina känslor är vitalt. Försök prata igenom upplevelsen efter massagen snarare än under. Om du konstant pratar och ger din partner feedback under massagen så kommer du inte att kunna släppa taget helt och njuta av upplevelsen. Skapa tiden för massagen och kommunicera efteråt till din partner om hur du upplevde det hela. Kort och gott, ju mer du släpper taget ju mer kommer du att njuta, försök att totalt släppa kontrollen till din partner.

Se till att det är bekvämt

ligger du inte bekvämt så kommer du inte att kunna slappna av och hänge dig åt njutningen.
Du som masserar: har du inte det skönt & bekvämt så kommer du att tappa intresset och vilja avsluta Yoni massagen. Att sitta mellan din partners ben är alltid en god position för Yoni massage, men kom ihåg att det viktigaste är att det är bekvämt för dig.

Bra glidmedel för Yoni massage

- 22%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 625kr.
- 22%
Det ursprungliga priset var: 319kr.Det nuvarande priset är: 249kr.
- 27%
Det ursprungliga priset var: 199kr.Det nuvarande priset är: 145kr.
- 20%
Det ursprungliga priset var: 149kr.Det nuvarande priset är: 119kr.
- 4%
Det ursprungliga priset var: 379kr.Det nuvarande priset är: 365kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.