Glidmedel är viktigt!

Glidmedel till bra priser på sinamatic.se

Glidmedel till bra priser på sinamatic.seGlidmedel gör leken så mycket roligare

Glidmedel tänker du – pfft, inte behöver jag detl, det tar naturen hand om på egen hand.

Så kan det mycket väl vara men för många ser verkligheten lite annorlunda ut. Olika faktorer påverkar hur våt du blir och det är aldrig fel att använda glidmedel för att ytterligare öka glideffekten och därmed även din njutning. Även om du naturligt blir väldigt våt så kan detta göra att det glider lite för lätt och njutningen kan då minska. Har du då lite glid att använda så kan du enkelt få tillbaka en del av känslan och därmed njuta mer.

Är du man så gör glid din njutning på egen hand så mycket mer underbar! Använd glidmedel i handen, i din lösfitta (lösvagina) eller när du använder sexleksaker för baken. Mindre friktion = mer njutning, hur kan man säga nerj till detta?

Är du en size-queen och gillar stora saker så rekommenderar vi verkligen rikligt med glid för att både förstärka din upplevelse och för att du säkert ska kunna ta emot en XXL leksak eller kuk.

För de flesta sexleksaker fungerar vilket glidmedel som helst

– och du kan använda silikonbaserat glidmedel om inget annat står angivet. Vill du verkligen vara påd en säkra sidan så kan du köpa vattenbaserat glidmedel. När glideffekten avtar så skvätter du då helt enkelt bara på lite extra vatten och vips är 100% glideffekt tillbaka!

När du ska ägna dig åt anala lekar så rekommenderar vi verkligen ett glidmedel som är tillverkat speciellt för anala lekar.

– dessa är i regel silikonbaserade och har väldigt bra glidegenskaper. Vissa har även bonusen att de verkar lite lätt smärtstillande och avslappnande för att du ska kunna njuta 100% av upplevelsen.

Vissa perioder är man stressad och då producerar kroppen ofta lite mindre naturligt glid, varför inte hjälpa den på traven och samtidigt njuta under tiden?

Så glöm inte att köpa denna underbara produkt när du handlar sexleksaker online på  sinamatic.se

Kom ihåg att om du har frågor så kan du alltid kontakta vår kompetenta kundtjänst på info@sinamatic.se
Vi hjälper dig gärna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.