Rabbit med pärlor – Rabbit Pearl, detta är en klassiker

Rabbit Pearl, premium Range - billigast på sinamatic.se

Rabbit med pärlor, premium Range - billigast på sinamatic.se
Rabbit med pärlor – Premium Range

Denna klassiska Rabbit med pärlor gjordes världskänd i tv serien Sex & The City och detta är precis den modellen som användes där. Man har dock uppdaterat den, starkare och tystare motorer samt en mer effektiv klitorisstimulator. Även utseendet har fått sig en makeover och detta är en Rabbit Pearl värdig 2010 talet.

Rabbit med pärlor

De roterande pärlorna i skaftet ger dig underbar, penetrerande stimulans, och den härliga klitorisstimulatorn står för den yttre njutningen.

Du styr enkelt hastigheten via de upphöjda och lysande knapparna där du, förutom hastighet, kan kontrollera vibrationsmönster och riktning på de roterande pärlorna.

Denna Rabbit med pärlor kommer med 7 olika program, de varieras i hastighet och du kan välja mellan pulserande och rena vibrerande program. Kombinationerna är oändliga och vi vågar lova att denna rabbit med pärlor levererar precis den njutning du eftersöker.

Den är trots allt vår mest sålda Mr Rabbit och du hittar den billigast på  sinamatic.se

Hos oss hittar du ett stort urval av lyxiga sexleksaker, beställer du dessutom innan klockan 14.00 så skickar vi samma dag (helgfri vardag). Alla paket är diskreta och ingen kan ana att du beställ Lyxiga Sexleksaker (med fri frakt) online.

Har du frågor så tveka inte att kontakta vår kundtjänst på  info@sinamatic.se

RabbitvibratorAlla rabbitvibrator

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.