Cyberskin – silkeslen dildo med vibrator

Cyberskin - dildo tillverkad i Cyberskin, låga priser på sinamatic.se

Cyberskin dildo – silkeslent och skönt

En dildo tillverkad i det supermjuka och hudliknande materialet Cyberskin lämnar ingen oberörd. Materialet känns precis som riktig hud och med en härlig vibrator så kommer denna typ av dildo att leverera oändlig njutning. Dessa dildos finns i olika varianter och med olika utseenden. Det vanligaste är att de är utformade som ett realistiskt, manligt, könsorgan med markerat ollon och tydlig ådring. Dessa ger dig extra stimulans vid penetration.

Cyberskin - dildo tillverkad i Cyberskin, låga priser på sinamatic.seSjälvklart finns det även cyberskindildos som är utformade på ett mer fantasirikt manér och du väljer själv vad som tilltalar dig mest.

Du kan dock även välja att använda din cyberskin dildo som en klitorisstimulator, använd toppen på den kraftiga vibratorn direkt på klitoris istället för att penetrera och vips så har du orgasmer du tidigare trodde var omöjliga.

Vi brukar rekommendera dessa leksaker till förstagångsanvändaren då de ligger väldigt lågt i pris och passar de flesta smaker. DU hittar cyberskindildo i en mängd olika färger.

Har du frågor om våra produkter så kontakta gärna vår kundtjänst på info@sinamatic.se

Du hittar din snygga dildo i cyberskin på sinamatic.se
Vi levererar snabbt och i diskreta paket med diskret avsändare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.