Sprutorgasm, fontänorgasm, squirting – en guide

Sprutorgasm, fontänorgasm, squirting - en guide på sinamatic.se

Sprutorgasm, fontänorgasm, squirting – hur gör man?

Fakta om fontänorgasm

Sprutorgasm eller fontänorgasm – den ouppnåeliga
Ett annat ord för utlösning är ejakulation och både män och kvinnor kan få  detta. Man trodde förr i tiden att om en kvinna fick utlösning så berodde detta på en fysisk defekt. Man har idag omvärderat detta och vet att det är helt normalt för även kvinnor att få utlösning. Könsorganet på en kvinna är i mångt och mycket uppbyggt precis som ett manligt könsorgan. Båda könen har något som kallas prostatakörtel och dessa kan både bli vätskefyllda och de kan även tömmas på denna vätska. Således är det kvinnan som tömmer motsvarigheten till prostatakörteln när hon får det som kallas sprutogasm, fontänorgasm eller squirting.

G-punkts dildos som ger dig sprutorgasm

- 23%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 229kr.
- 41%
Det ursprungliga priset var: 499kr.Det nuvarande priset är: 295kr.
- 16%
Det ursprungliga priset var: 699kr.Det nuvarande priset är: 585kr.
Se alla G-punkts dildos

Vad skiljer då könens utlösning åt?

Den största skillnaden ligger i vätskorna som man & kvinna sprutar ut. Mannens utlösning innehåller ett flertal olika substanser. För det första producerar mannens testiklar spermier. Dessa i kombination med vätskan ifrån prostatan samlas vid det man kallar ampullen, detta är en bula intill urinröret. Vätskorna ligger här i olika kapslar och blandas först vid utlösningen. Det fungerar som så att vätskorna utvidgas (emission) just när mannen ska få utlösning och när utrymmet inte räcker till längre så får mannen sin utlösning. Nät vätskorna blandas skapas helt enkelt sperma och den sprutas ut via urinröret. Mängden sperma varierar men ett genomsnitt är ca 5ml, eller motsvarande en tesked.

Sprutorgasm då..

Man har inte riktigt koll på hur kvinnans motsvarighet till utlösning fungerar. En stor mängd kvinnor kan bli riktigt våta, nästan dyblöta så att det rinner ur vaginan och nästan sprutar ut. Man tror att de kvinnor som får fontänorgasm producerar extra mycket vätska i sin körtel. Det är således helt enkelt det naturliga glidmedlet som kvinnan producera, detta samlas sedan upp och när hon får orgasm så stöter hon ut vätskan. Det som är helt säkert är att det är inte urin som sprutar ut utan troligtvis kommer vätskan ifrån det man brukar kalla de Parauretrala Körtlarna. Dessa sitter inuti vaginan, men vätskan kommer även ifrån körtlarna som sitter precis vid vaginans mynning och kallas Bartholinska körtlarna. Sprutorgasmerna är ofta väsentligt skönare och definitivt mer intensiva än vanliga “torra” orgasmer.

Innan trodde man att bara ett fåtal kvinnor kunde få  dessa sprutorgasmer men idag vet man att den stora majoriteten kvinnor faktiskt kan få sprutorgasm. Detta beror säkerligen på att medvetenheten kring ämnet ökar och på att kvinnans sexualitet bejakas mer idag.

De flesta kvinnor kan öva upp förmågan att få fontänorgasm

Såhär gör du för att få fontänorgasm.

Du måste ha en grundinställning att du kan få sprutorgasm
Du måste ha viljan att få denna
Ditt sinne måste vara helt öppet för möjligheten att få fontänorgasm
En viktig del i att få fontänorgasm är stimulans av din G-punkt
Du måste helt slappna av och absolut inte hålla igen, våga släpp loss. Det största problemet för de kvinnor som inte får sprutorgasm är att de håller tillbaka just i orgasmögonblicket. Slappna av totalt och låt din orgasm skölja över dig (bokstavligt) man kan beskriva det lite som att kissa inåt. Det underlättar om du pressar lite och kanske krystar lite just när du får orgasm.
Du har nu chansen att få en kvinnlig ejakulation

Bästa sexställningarna för fontänorgasm

Det allra enklaste sättet att få  en sprutorgasm är att stimulera din G-punkt. En sexställning som medger detta är bakifrån, eller doggy som det också  kallas.

Det finns en mängd sexleksaker som är speciellt framtagna för att stimulera din g-punkt.

Allra bäst är det om du smeker din klitoris (exempelvis med en klitorisvibrator) samtidigt som du stimulerar G-punkten. När du får orgasm slappnar du av totalt och hjälper till genom att “trycka” eller “krysta” lite.

Mycket nöje och lycka till med sökandet efter din första sprutorgasm/ fontänorgasm!

Sexleksaker för sprutorgasm & fontänorgasm

- 58%
Det ursprungliga priset var: 699kr.Det nuvarande priset är: 294kr.
- 19%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 645kr.
- 57%
Det ursprungliga priset var: 689kr.Det nuvarande priset är: 295.65kr.
- 54%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 367kr.
- 43%
Det ursprungliga priset var: 499kr.Det nuvarande priset är: 283kr.
- 45%
Det ursprungliga priset var: 449kr.Det nuvarande priset är: 245kr.
- 42%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 173kr.
- 48%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 154kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.