Jenna Jameson Fleshlight – billigast på Sinamatic.se

Jenna Jameson Fleshlight - Legend

Jenna Jameson Fleshlight ger dig legendarisk stimulans

Jenna Jameson Fleshlight - Legend Legend är Jenna Jameson’s exklusiva avgjutning för Fleshlight. Namnet hyllar hennes legendariska rykte som porrskådis. Denna Fleshlight har en helt unik textur som inte upprepar texturen utan erbjuder en ny sorts stimulans för varje centimeter du tränger in i henne. Denna Fleshlight är extremt intensiv, stimulerande och ger perfekt sugeffekt.

Olika delar med olika textur

Legend kan inte delas in i olika delar utan hela denna sleeve har olika textur som ger helt olika stimulans. Övergångarna mellan de olika texturerna är mjuka och behagliga, de ger en härlig mångfald.
Från mitten och neråt handlar det mer om sugeffekt och penetration. Avslutningsvis ger den sista delen i denna sleeve dig ett klimax som inte är av denna värld.

Första delen av Jenna Jameson – Legend

En 20mm lång kammare som är uppbyggd av 3st små delar som successivt blir större, varje del är avgränsad med en behaglig ring som klämmer lite extra. Den riktiga magin finns i nästa kammare som även den är 20mm lång och 15mm bred. Den består av 3 utdragna, spiralformade knottror, dessa ger ett triangulärt, vridet hål som är väldigt tight.

Efter denna kommer en del med 2 rader av 4 knottror där den sista knottran i varje rad är lite grövre och ger ännu mer stimulans. Den efterfljande delen är lite vidare och leder in i själva penetrationsdelen av Jenna Jameson – Legend. Denna delen består av tre korsdragna fåror som sitter nära varann och bildar ringar som dras ihop lite emot mitten, för att komma längre in i Jenna Jameson – Legend, måste du passera dessa.

Jenna Jameson Fleshlight - LegendEfter denna sektion kommer du in i den sista delen av Jenna Jameson Fleshlight.

Även denna ger dig otrolig njutning med ett spiralformat mönster som förstärks med knottror och fördjupningar. Efter detta kommer ytterligare en sektion med knottror som markerar slutet på  Jenna Jameson Fleshlight. Denna sista del är relativt djupt inne i din Jenna Fleshlight, ca 16cm, denna Fleshlight riktar sig därför kanske mer mot män som har lite längre penis , därmed inte sagt att du nödvändigtvis måste nå hela vägen till botten av denna Fleshlight för att njuta maximalt.

Jenna Jameson Fleshlight - LegendUtlåtande om Jenna Jameson Fleshlight

Efter att ha trängt in i Jennas fitta så blir det riktigt tight. Diametern på kanalen minskar snabbt och ger ett stadigt, bekvämt tryck. Lika snabbt som denna känsla av välbefinnande uppstår so blir kanalen bredare igen innan din penis penetrerar den triangulära spiralen. Denna delen slingrar sig härlig runt ditt ollon och ger ett tryck ifrån sidan som håller fast dig stadigt. För att lite minska på trycket blir kanalen sedan bredare igen och du tränger in i delen med knottror, denna delen är väldigt intensiv och här för du fokusera för att inte avsluta för tidigt. De efterföljande korslagda ringarna har fantastiskt tryck ifrån sidan, varje ring klämmer lite extra och ger ett jämnt, skönt tryck över hela din penis. Här är det viktigt att använda MYCKET glidmedel.

Du tränger nu in i den sista delen av Jenna Jameson Fleshlight

Nu reduceras intensiteten lite grann och ytan förändras till ett landskap med massor av små knottror som stimulerar ollonet. Ju mer du juckar in i Jenna Jameson ju mer vakum uppstår och då speciellt i denna lite bredare del av din Fleshlight. Nu är det riktigt svårt att hålla sig och bara den mest rutinerade klarar mer än 4-5 drag fram och tillbaka med Jenna Jameson.

Avslutningsvis om denna Fleshlight

Som namnet antyder är den helt legendarisk, du kommer att älska din Jenna Jameson – Legend!

Köp produkten här >>

Fleshlight & andra lösfittor

- 13%
- 45%
- 13%
- 13%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.