Sexfantasier – de 15 vanligaste

sexfantasier - de vanligaste sexfantasierna

Sexfantasier – alla har dem, men vilka är vanligast?

Oavsett om Ni har varit tillsammans i två eller 16 år så vet ni hur viktigt passion är i ert förhållande. Men visste du hur viktiga sexfantasier är för ett lyckligt förhållande? Att kunna kommunicera dina innersta önskemål och hemligaste fantasier till din partner. Att få förhållandet att kännas nytt & fräscht genom att dela med dig av dina sexfantasier kommer att göra underverk för ert samliv – både i och utanför sovrummet!

Ungefär 95% av alla människor medger att de har sexuella fantasier

En studie som är genomförd på Granadas universitet visar att kvinnor är mer benägna att fantisera om romantiska äventyr & eskapader än vad man är. Några gånger per månad fantiserar kvinnorna om sex. Männens fantasier är lite annorlunda, ofta handlar de om promiskusitet, att vara swinger eller att delta i en orgie/ ha gruppsex.

Låt nu inte dessa skillnader i sexfantasier hindra dig.

Det finns mängder av fantasier som du kan leva ut med din partner. Dela med dig av dina tankar, experimentera och upptäck vad som passar bäst för er som par. Vem vet, du kanske blir överraskad och med största sannolikhet kommer du även närmre din partner under tiden som ni utforskar.

De 15 vanligaste sexfantasierna

1. Chef & Anställd

56% av kvinnorna och 61% av männen har sexfantasier om att “få till det” med en medarbetare. Så varför inte klä upp dig i sexiga “arbetskläder”, sätta dig bakom ditt skrivbord och spela ut ett sexigt scenario där den olydiga medarbetaren blir inkallad till chefen. Illusionen av att ha sex med en medarbetare och då speciellt chefen handlar om makt, makt är sexigt!

2. Dominera

Att makt är sexigt råder det ingen tvekan om. Många kvinnor fantiserar om att ha en man som lyder deras minsta vink & önskemål. Så varför inte släppa loss din inre Dominatrix och låta henne löpa amok i sovrummet? Detta löser du enkelt genom att vara bestämd och diktera villkoren. Du kan även experimentera med piskor, handbojor, koppel etc.
Oavsett så har du 100% kontroll och han kommer att ägna all sin uppmärksamhet åt dig, hans gudinna – WIN!

Outfits för rollspel

- 10%
- 20%
- 27%
- 30%
469kr

3. Sex utomhus

Vill du uppleva spänningen med att ha sex utanför sovrummet utan att bli påkommen? Utnyttja då elementen, ha sex utomhus, nattetid, välj ut en avskild plats (gräsmattan, stranden, poolen) du väljer själv, naturen är din lekplats!

4. Exhibtionism

I sin studie “Who’s Been Sleeping in Your Head?” så noterade Brett Kahr att 19% av alla tillfrågade hade sexfantasier om att bli iakttagna när de har sex. Ytterligare 5% fantiserade om att klä av sig nakna offentligt. Känner du dig äventyrlig? Ge folk en föreställning och ha sex nära fönstren i hemmet eller kanske i hotellrummet.

5. Voyeurism

Tänder du på att stå bredvid och se på? Oavsett om du gillar att spionera på grannen eller på det där paret som har sex på stranden så är detta en väldigt vanlig fantasi. Men hur får du då detta att hända? Ta med dig din partner till en nudiststrand eller gå  på en strippshow tillsammans.

6. Onanera ihop

En variant på voyeurism, titta på när din partner onanerar, eller låt din partner se på när du har det skönt på egen hand. Detta har även bonusen att ni båda får en bättre förståelse för hur den andre vill bli tillfredställd. En garanterad turn-on!

Mest populära sexleksaker

- 48%
- 60%
- 57%

7. Sex med en främling

Detta är en väldigt vanlig sexfantasi, både bland kvinnor och män. Det är något sexigt & mystiskt med just anonymitet. Faktum är att LELO’s globala undersökning visar att just sex med en främling är en av de fantasier som ökar i popularitet. Ett enkelt sätt att delta i denna trend är att ni förvandlar er till främlingar. Oavsett hur länge ni känt varann, låtsas att ni är totala främlingar! Välj nya kläder, en ny frisyr, ändra din personlighet eller kanske hitta på nya namn? bestäm träff på en bar ni aldrig tidigare besökt och ta med dig din “nya” vän hem – spela ut din roll som främling till max!

8. Att göra en egen sexvideo

Även om män är mer visuella än kvinnor så är även kvinnor definitivt intresserade av porr också. En studie på Stanfords Universitet så når kvinnor max upphetsning efter att ha sett endast 2 minuter erotisk film. Enligt Men’s Health så är det inte bara kändisar som vill göra sexvideos – 40% av alla kvinnor vill göra en sexfilm med sin partner. 2012 gjorde 28% av alla kvinnor en sexvideo med sin partner  och under 2014 ökade den siffran till 52%! Var bara noga med att förvara filmen på ett säkert ställe eller kanske till och med radera den efter ni sett den tillsammans.

9. Fantasi om Trekant

Vill du dela din partner med en annan man eller kvinna? Trekant är en populär fantasi och de är dessutom trendigare än någonsin. LELO’s studie visar att ungefär 20% av alla kvinnor har haft en trekant. Den gemensamma nämnaren här är att de säger att de älskar den extra uppmärksamheten och varierade stimulansen.

10. Sex inför publik

ca 64% av alla kvinnor har som fantasi att ha sex utanför sovrummet och då med chansen att få publik. Det är den ökade spänningen, att kunna bli påkommen, som förstärker denna upplevelse. Prata noga igenom olika scenarier och välj er plats med omsorg, en hiss, badrummet eller kanske i er egen trädgård, sex på nakenbad är även vanligt förekommande fantasier.

Sexiga underkläder

11. Att använda sexleksaker

LELO’s studie visar att 76% av alla kvinnor väldigt gärna vill använda sexleksaker för par ihop med sin partner. Här gäller det att inte vara rädd för att fråga om det. Samma stude visar nämligen att 89% av alla män gärna använder sexleksaker i sängen. Det är inte heller bara för personlig vinning, ca 68% av alla par når klimax med sexleksaker under ett samlag. Var inte rädd för att använda sexleksaker ensam heller (speciellt för er män – FLESLIGHT!).

12. Besök på strippklubb

Trodde du att strippklubbar bara var för män? Då är det dags att tänka om. 47% av alla kvinnor besöker gärna en strippklubb ihop med sin partner. Det är spännande, sexigt och ni gör det tillsammans. Är du inte säker på omd et är din grej? Leta upp en strippklubb som är i din smak, vare sig du gillar sunkiga, lyxiga eller kanske till och med strippklubbar med vegan tema så finns det något för alla. Lap Dance för två tack!

13. Underkastelse

Många kvinnor fantsierar också om underkastelse, att totalt lämna kontrollen till sin partner. Kansas Universitets undersökning ifrån 2009 visade att “extrema fantasier om underkastelse” inte handlade om förneding utan istället om en passionerad stund med en kraftfull partner som ger 100% av sin uppmärksamhet till sin partner.

14. Lärare & olydig elev

Det finns en anledning till att Britney Spears “hit me baby one more time” var en så otroligt populär musikvideo och en vild gissning är att det inte enbart var på grund av Britneys vokala talanger. Skolflicksfantasin kan involvera dominans & smisk men för det är inget krav. För många är det bara en sexig outfit att slita av!

15. Gruppsex

Säkerligen inte allas fantasi, men om du gillar trekanter och är nyfiken på ännu fler partners i sovrummet så kanske detta är en upplevelse för dig!

Vilken är din favorit sexfantasi?

Skolflicksuniform

469kr
- 18%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.