Test av Vaginapump

Vi har kontakt med ett antal bloggare som löpande genomför produkttester åt oss, denna gången är det minalustar.se som har testat en av våra vaginapumpar.
De fick testa Vibrating Mini Pussy Pump ifrån Pipedream

Såhär blev omdömet:

Vi har testat den och den var riktigt cool!
Själva delen man sätter på fiffi var rätt liten och inuti hade den små ”tappar” som stimulerar klitoris och den hade även en vibrator. Jag gillade verkligen att sätta fast den på min underbara sambo, som ju såklart hade ögonbindel.

Den var verkligen helt perfekt att ha som förspel, den pumpade upp själva vulvan så den blev lite lätt svullen och jag märkte hur hon blev mer och mer upphetsad ju längre den satt på och vibratorn var igång.

Vi lekte med denna vaginapump en bra stund och när jag väl tog av den och började slicka henne så tog det kanske 15 sekunder innan hon kom i en megaorgasm! Även samlaget efteråt var mer intensivt och även om hon normalt är multiorgasmisk så upplevde jag att hon kom hårdare och oftare än normalt.

SAMMANFATTNINGSVIS:

Perfekt för förspel men bara pumpen på egen hand ihop med vibrator är inte nog för en orgasm utan man ska använda den som just förspel för att tjejen ska bli känsligare.
Vi vill gärna testa en modell som är lite större och som täcker hela fiffi och pumpa upp lite mer ordentligt.

Betyget blir 4/5 M

3

Du hittar våra vaginapumpar här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.