Fleshlight – en guide

Fleshlight – hur väljer du rätt?

Fleshlight - köp onlineFleshlight finns i en mängd olika varianter, former & modeller. Det finns även en massa olika invändiga texturer att välja mellan. Men vilken ska du då ha?
Det korta svaret är att det är väldigt individuellt och det finns 58 olika texturer att välja mellan, bara för att göra det hela mer förvirrande.

Vi bestämde oss för att skapa en guide till Fleshlight och vi hoppas att den ska vara dig till nytta i ditt val.

Modeller & valmöjligheter

Det finns en del olika saker att ta hänsyn till när du väljer modell. Tex. kan du välja mellan vaginal, anal eller oral penetration, du kan välja färg och du kan välja vilken porrstjärna du vill ha sex med (de stora stjärnorna har fått sina underliv avgjutna), viktigast av allt är kanske att välja vilken textur du vill att din ska ha.

Populära, billiga Fleshlights

- 13%
- 29%
- 13%
- 13%
Se alla Fleshlights

Fleshlight – kroppsöppningar

Huruvida du väljer anal, oral eller kanske mer traditionell vaginal penetration är upp till dig men det kommer att både se och kännas olika beroende på vad du väljer, precis som i verkliga livet.

De flesta modeller har 3 olika variationer, 1 för varje kroppsöppning. Det finns även möjlighet att använda “buttcheeks” för att ytterligare förstärka den realistiska känslan.
Som om inte detta var nog så finns även GO Torque ICE, Flight Pilot, Flight instructor & Crystal ICE som alla har öppningar som ser mindre realistiska och mer futuristiska ut.
Fleshlight Girls är alla modellerade efter kända porrstjärnors underliv, här kan du välja mellan Jenna Haze, Jenna Jameson, Tera Patrick och en hel uppsjö andra superstjärnor.

Storleken på din Fleshlight

Fleshlight - köp online, Jenna HazeNär det gäller storleken på din masturbator så finns det två saker att tänka på, storleken på sleeven (insidan) samt storleken på fodralet.
Det finns 2 olika storlekar att välja mellan på fodralen, dels de mindre fodralen som kallas “Flight” och sedan de vanliga som kallas “Regular”. Som om inte detta skulle räcka finns det även Fleshlight “Sex in a can” modellerna som även de är ganska små, dock är dessa på väg att utgår ifrån sortimentet.

GO, Flight & Blade är även de mindre än “Regular”.

“Regular”  är ca 25cm lång, GO är 18cm, Flight är 20cm och Blade är 22cm långa.

Diametern på Regular är 10cm i den tjocka änden och ca 6cm i den smalare.
Resefodralen har liknande eller lite mindre diameter.

Som vi tidigare konstaterat finns kroppsöppningarna (sleeves) i olika modeller och en vanlig, regular sleeve är 23cm djup, de mindre modellerna följer sina fodral ganska exakt och är följdaktligen aningen mindre. Genomsnittspenisen är ca 13cm i erigerat tillstånd och det betyder att alla modellerna bör fungera för de flesta män, är du väsentligt större än genomsnittet, dvs. över 22cm, så kanske du får vara lite försiktig.

Det som avgör hur din masturbator känns när du använder den är dock bredden och formen på den kroppsöppning du valt att använda. Att välja rätt textur kan vara förvirrande då urvalet är, minst sagt, gigantiskt.

Fleshlight texturer

Med nästan 60 olika texturer att välja mellan så kommer du, nästan garanterat, att hitta din egen favorit. Frågan är bara hur du väljer rätt textur, däri ligger utmaningen!
varje sleeve har sin egna, unika utformning, vissa är bredare än andra, oftast varierar bredden på sleeven och texturen varierar på olika djup. Detta gör att varje sleeve har en helt unik känsla & intensitet.
det blir därför extremt svårt att ge någon generell vägledning när det gäller vilken textur du ska välja, nedan kan du se olika varianter på texturer.

Andra valmöjligheter på din Fleshlight

Modellerna i Fleshlight Girls serien har inte bara olika kroppsöppningar att välja mellan, de är även pigmenterade olika och har samma hudfärg som porrstjärnan de är modellerade efter. Varje modell i Fleshlight Girls serien har även en unik textur som är skapt för att efterlikna modellens privata delar på mest realistiska sätt.

Fleshlight ICE är en modell där både sleeven och fodralet är transparenta så du kan se dig själv när du använder den. Denna valmöjlighet finns på modellerna Fleshlight GO Torque ICE samt Fleshlight ICE Crystal.

De flesta fodralen är hårda, men Fleshlight Blade är undantaget, Blade är mjukare så att du själv kan klämma åt och applicera önskat tryck genom att klämma hårdare.

Vill du ha vibrationer som komplement till handkraft kanske Fleshlight VIBRO är ett alternativ, Vibro finns med 3 olika bullets som passar i en speciellt utformad sleeve.

Gillar du män så finns serien Fleshjack som är modellerad efter manliga modellers anatomi.

Fleshlight säljer även sleeves & fodral separat , alla standard Fleshlight sleeves passar i alla standard fodral så du behöver inte köpa nytt fodral varje gång och kan på så sätt spara lite pengar.

Vilken Fleshlight är mest lik sex på riktigt då?

Detta är något som är väldigt individuellt och svaret varierar såklart, här kommer några rekommendationer dock.

  • Mest lik Vaginalt sex: Wonder Wave, Lotus, Tera Patrick tease
  • Mest lik Analsex: Super Tight, Forbidden
  • Mest lik Oralsex: Swallow & Vortex

Fleshlight – Forbidden

 

Mest & Minst tighta Fleshlight

Återigen så varierar åsikterna här, om man läser på Fleshlight’s hemsida så rankas de olika sleevesen såhär, från tightast till minst tighta.

  1. Supertight
  2. Wonder Wave, Speed Bump, Super Ribbed
  3. Stamina Training unit
  4. Original

Fleshlight Super Tight / Speed Bump / Stamina Training UnitFleshlight Super Tight / Speed Bump / Stamina Training Unit

 

Följ dina fantasier

Har du någon favrit ibland porrstjärnor, välj helt enkelt denna ur Girls kollektionen.
Du kan även bygga din egen sleeve med hjälp av Fleshlight Build Your Own, du kan då välja färg på både fodral & sleeve samt vilken textur du önskar, dock inkluderar inte BYO alla de olika texturerna ur Girls serien.

Är det första gången du köper en Fleshlight?

Orinalet eller Vortex är de modeller som är mest vanliga för de som köper sin första Fleshlight, därmed är det inte sagt att detta är de bästa valen första gången. Dessa modellerna är de med minst intensitet och kanske inte räcker till för alla. Vill du ha en sleeve med lite mer intensitet så kanske Riley Steele, Lotus kan vara ett bra alternativ

Andra bra alternativ för dig som köper för första gången kan vara Jenna Jameson, legend

Fleshlight - köp online

Se alla Fleshlights här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.