Recension: Satisfyer

Recension av Satisfyer 2 PRo

Vi har låtit en av våra partners skriva en recension av Satisfyer 2 Pro och utlåtandet lät inte vänta på sig

En sexleksak för den lata kommer jag att kalla den framöver. Enklare väg till orgasm får man nog leta efter. Jag är sjukt nöjd och det tror jag att min man också är.

Betyget på Satisfyer 2 Pro blir 5/ 5

Såhär skriver Mina Lustar som driver bloggen med samma namn, du kan läsa den här →

Här hittar du Satisfyer 2 Pro →

Kontrollerna är väldigt praktiska och lyser med ett snyggt sken. Satisfyer stängs av med den mindre knappen när du är färdig.

Glöm inte att använda denna produkt med vattenbaserat glidmedel, det förstärker upplevelsen.

Alla Satisfyers

- 33%
- 38%
- 36%
- 38%
- 31%
Se all satisfyers här

Gillar du denna recension av Satisfyer 2 PRO så hittar du produkten här nedan

Vill du få mer intensiva, snabbare och framförallt multipla orgasmer så är detta sexleksaken för dig.

Satisfyer är precis som Womanizer fast den är mycket billigare. Om du vill testa det allra senaste inom lyxiga sexleksaker så är detta produkten för dig. Funktionen är exakt som womanizer, man använder en vakumteknik som “suger” in din klitoris och stimulerar den mer intensivt är något du testat innan.

Detta är en klitorisvibrator / stimulator för den riktigt kräsne och denna Recension av Satisfyer 2 PRO är genomförd med den nya, 90% tystare versionen av stimulatorn.

FUNKTION:

Stimulatorn styrs med hjälp av enkla kontroller, den sätts på med en knapp. När Satisfyer 2 PRO sedan är igång så startar den automatiskt på lägsta vibrationsnivån. DU placerar det ovala huvudet på Klitoris så att den ligger på ett bekvämt sätt inuti det ihåliga huvudet. När du hittat den perfekta placeringen så behöver du inte röra leksaken mer. DU justerar enkelt intensiteten på vibrationerna med tryckningar på den andra, lite större knappen. FÖr varje knapptryckning så ökas vibrationerna och därmed intensiteten i desamma. Satisfyer PRO 2 har 11 olika nivåer/ program. När du vill minska vibrationerna så trycker du igen på den större knappen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.