Magic Wand – en guide

Guide till Magic Wand på sinamatic.se

Antingen de drivs av en sladd som går till vägguttaget, är uppladdningsbara eller går på batterier så är det just den råa kraften i Magic Wands som gör dem idealiska som sexleksaker när andra, “vanliga” sexleksaker inte riktigt räcker till.

Den klassiska designen på Magic Wands (ett lite större “huvud” för att sprida ut vibrationerna över ett större område, en flexibel “hals” för extra precision och en stel “kropp” som ger utrymme för motorer och reglage) gör dem idealiska för massage av det intimare slaget men de fungerar precis lika bra för mer traditionell, djup vävnadsmassage, självklart är de även perfekta som förspel för Er som par.

Om du tidigare kämpat med att få orgasm av sexleksaker så är säkerligen ett Magic Wand den självklara lösningen för dig som vill nå både Nirvana och lite till!

Men vilken är då den bästa Magic Wand vibratorn?

Magic Wand VibratorSinamatic har ett stort urval av Magic Wand vibratorer, de starkaste vibratorerna på marknaden. Det man får minnas är att så starka vibrationer innebär lite “byteshandel” mellan ljudnivåer och supervibrationer. En Magic Wand som drivs med en väggkontakt kommer att låta lite mer än din traditionella vibrator.

Den absoluta créme de la créme vibratorn är Fairy Wand Turbo Massager (599kr) den drivs med ett vanligt 220v vägguttag och levererar steglösa, kraftfulla vibrationer upp till 10 000 varv/ minut. Detta är den mest recenserade och mest populära av alla våra Wands.
Med ett stadigt huvud och ett scrollhjul ger den dig de mest intensiva vibrationer du någonsin upplevt.

Ifall du föredrar det sladdlösa alternativet så kanske du ska ta och titta på den uppladdningsbara och vattentäta DORR – Avond (559kr) eller kanske den lite större (även den vattentät) Dorcel Wanderful (699kr). Båda dessa är utmärkta alternativ för dig som söker en ny upplevelse med en Magic Wand.Lelo - Magic Massager WandI andra änden av spektrumet har du de lyxigaste Magic Wands du kan hitta, LELO Smart Wands. Även dessa är helt vattentäta och uppladdningsbara via magnetladdare. De har ett flertal vibrationsmönster i olika hastigheter och de har en “Sense-Touch” teknologi som ökar kraften på vibrationerna beroende på hur hårt du trycker dem mot huden. Lelo Magic Massager Wand Medium (1349kr) är den produkt vi på Sinamatic rekommenderar för dig som vill ha den lyxigaste Magic Wand som finns på Marknaden.

För dig som värdesätter utseende i kombination med funktion kanske det kan vara värt att lägga några kronor extra och få den svarta versionen av Fairy Wand Turbo Massager, Black Edition (649kr)

Den gamla, klassiska Hitachi Wand Vibrator One är världens mest berömda wand vibrator men den säljs inte längre i EU eftersom den inte är CE märkt och drivs på 110V Denna vibrator designades på 70 talet som en massageapparat för trötta muskler. Den är än idag känd som den mest kraftfulla vibrator som någonsin uppfunnits och det tog inte lång tid innan den hamnade i var kvinnas nattduksbord.

När Hitachi sedan upptäckte att vibratorn användes till annat än de från början hade för avsikt så slutade de tillverka den.
Du kan dock lugnt beställa din Wand ifrån Sinamatic, de håller lika hög, eller högre kvalitet än Hitachi’s original någonsin gjorde.

Magic Wands på Sinamatic.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.