Hur vet jag om min vibrator är vattentät?

Vissa vibratorer är lika vattentäta som en sil.
Andra däremot, är till för att användas i vattnet och har en speciell tätning för att hålla det fungerar även under vatten . Du kan ta reda på om leksaken du är intresserad av är helt vattentät genom att kontrollera DETALJER och leta efter “Vattentät: Ja”
Detta betyder att du utan problem kan ta med dig din vattentäta leksak i både badet & duschen.

vattentatDessa vattentäta sexleksaker kan också hittas i den Kategorin: Vattentäta dildos dessa är alla tätade med en gummiring i botten där batterierna stoppas in, denna hindrar vatten från att komma in .

Om du förlorar denna lilla gummiring , är din vibrator inte längre vattentät och bör bara användas i sovrummet hädanefter.

Många moderna vibratorer har denna gummitätningsring inbyggd som standard, men kontrollera alltid i beskrivningen för att bekräfta om din vibrator är vattentät eller inte

Fun Factory - Patchy Paul G5Vilka typer av vattentäta vibratorer finns det?

Olika storlekar, former eller färger på vibrator – det finns garanterat en vattentät vibrator som passar just dig!

Vissa föredrar diskretion med lugn och ro när de ska ha lite “egentid” och då är en tyst, kraftfull vibrator som tex. Fun Factorys “Patchy Paul” perfekt. Detta är en lyxig vattentät klitorisvibrator som garanterat ger dig den kvalitetstid du behöver.

Vill man ha en rabbit som är vattentät kan man även kika på Lovely Vibes Twin Vibe G-spot som har bonusen att den även stimulerar din G-punkt.

2Valmöjligheterna är oändliga och vissa föredrar en vattentät dildo utan vibrator, men med sugkopp som enkelt fastnar på tex. badrumskaklet, kolla då in BASIX Dildo med sugkopp

Valet är helt enkelt ditt, men som sagt, kolla noga i Produktdetaljerna innan du tar med din leksak i badet eller duschen!

Några tips på hur jag använder min nya vattentäta vibrator?

Så du har valt ut din vattentäta dildo, men det finns några saker att tänka på …

– Vattenbaserade glidmedel tenderar att sköljas bort direkt i duschen, så plocka upp en flaska silikonbaserat glidmedel istället. De är inte bara extremt långvariga, de är även vattenavvisande.

– Se till att vibratorn är ordentligt stängd innan du tar med den i badrummet. Börja med att skruva på locket och ge det sedan en extra “twist” för att verkligen försäkra dig om att det förblir tätt.

– Kom ihåg – nedsänkning av din vibrator i vatten kommer att göra den mer bullrig då badkaret ihop med vattnet förstärker ljudet ifrån motorerna och vibrationerna, vill du vara mer diskret råder vi dig att istället ta med din vibrator i duschen

Drop of Sweden H2O, en sexleksak för duschen– Om du har ont om utrymme, så ska du kanske titta på Drop of Sweden H2O som är en vibrator speciellt gjord för duschen. Denna vibrator ger dig en helt ny nivå av njutning i duschen och är dessutom snygg att titta på.

Vattentäta sexleksaker

- 19%
- 45%
- 33%
- 27%
- 57%
- 54%
- 43%
- 41%
KOLLA IN!
- 44%
- 34%
- 42%
- 51%
- 48%
- 28%
- 27%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.